A háztartás tisztítószerei

A háztartás tisztítószerei


 

Vegyszermentes, környezetkímélő háztartás!

Foszfátmentes mosógél, mosogatószer, Szaniter és Wc tisztító

Napjainkban drasztikus mértékben nő a környezetszennyezés, egyre kevesebb a tiszta ivóvíz a szennyeződésmentes élelmiszer.
Ma még nagyon sok otthonban vegyszer alapú tisztítószerekkel, mosószerekkel, kozmetikumokkal élnek együtt egy légtérben a családtagok.

A kimosott ruhákban, a vegyszermaradványok a bőr pórusain felszívódva, az elmosogatott edények mosószermaradványait pedig elfogyasztva bőr és nyálkahártya irritációktól szenvedünk.
Durva hatást jelent a háztartásokban fellelhető igen agresszív, sokszor klór alapú takarítószerek, melyek párologva bekerülnek abba az élettérbe, ahol élünk.

Ezt belélegezve légúti betegségek, allergiák gyengítik immunrendszerünket.
Ezen termékek használatával nem csak szervezetünkben halmozódnak fel ezek a nemkívánatos vegyi anyagok, hanem tovább növeljük a környezet, a víz és a talaj terhelését.

Nagyon fontos és elengedhetetlen, hogy vegyszermentes, környezetkímélő háztartási termékeket használjunk otthonunkban!

Termékeink: A teljesség igénye nélkül:

Univerzális mosógél: Az univerzális mosógél színes és fehér ruhákhoz egyaránt használható. Kíméletesen tisztít és távolítja el a ruhákból a különböző szennyeződéseket. Probiotikus technológiával készült.

Mosogatószer: kézi mosogatáshoz a grapefruit erejével. Sűrű állaga miatt sokáig elég,4x-esére kell hígítani.

Scd Clean Soft: Univerzális háztartási tisztítószer koncentrátum mandarin vagy menta-citrom illattal. Biológiailag teljesen lebomló probiotikus tisztító-kultúrával 500 ml. kiszerelésben.

Folyékony krémszappan: Környezetbarát alapanyagok és mágnesesen kezelt víz felhasználásával készült, és olyan különleges növényi komponenseket tartalmaz, amelyek révén felhasználhatósága nagyon sokrétű.

Fogkrém: Antibakteriális hatású természetes hatóanyagok: borsmenta, ánizs, fahéj, szegfűszeg, zsálya, petrezselyem melyek kellemes leheletet biztosítanak. Flour és cukor mentes.

Mirtill: "Itt fáj, ott fáj krém" Általános fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő, gyógynövény alapú krém.

Kéz és körömápoló krém: Kamilla, körömvirág és Aloe Vera tartalmánál fogva segíthet a száraz bőr és a köröm puhává tételében, valamint megvédheti a kezeket a kiszáradástól.

Szatiner és WC tisztító: A szaniter és WC tisztítószer természetes összetevőkkel tisztít és távolítja el a szappan maradékokat, vízkövet a fürdőszoba és WC problémás felületeiről.

Vásárolni szeretnél? Nincs még kedvezményes kódod? Írj a lejjebb látható üzenetküldőn keresztül és küldöm! 

Üzenet küldése

  • *
  • *
  • *

Tetszett a cikk?

 

Kiemelt ApróHirdetések

További kiemelt ApróHirdetések »

 

EgészségCikkek ajánló

További egészség cikkek »

 

 

 

 

EgészségCikkek ajánló

További egészség cikkek »