Bio-Active Complete Multi-Vitamin férfiaknak

Bio-Active Complete Multi-Vitamin férfiaknak


Bio-Active Complete Multi-Vitamin férfiaknak

A legtöbb férfi nem kap elegendő vitamint és ásványi anyagot a mindennapi étrendjében.

Ezek a vitaminhiányok mindenféle egészségügyi problémát okozhatnak: gyengébb immunrendszert, hajhullást, bőrproblémákat, rossz látást, csontsűrűség-csökkenést, akár súlygyarapodást és egyéb súlyosabb egészségügyi problémákat is.

Ezért MINDENKINEK jó minőségű multivitamint kell szednie minden nap.

Egy jó multivitamin segít pótolni ezeket a táplálkozási hiányosságokat, és segít megelőzni számos lehetséges egészségügyi probléma.

A LiveGood BioActive Complete Multivitaminunk stratégiailag a legjobb minőségű összetevőket tartalmazza, optimális adagolásban, hogy 24 különböző vitamint és ásványi anyagot biztosítson szervezetének, amelyeket a legtöbb ember nem jut be teljesen az ételből… mindezt mindenki megengedheti magának.

Erősítse immunrendszerét, támogassa a szív- és érrendszer egészségét, csökkentse a stresszt és a szorongást, fenntartsa az egészséges látást és a csontok erősségét, elősegítse az egészséges öregedést és még sok minden mást!

LiveGood BioActive Complete Multivitamin

Hogyan kell használni?

Vegyen be 2 kapszulát szájon át naponta egyszer étkezés közben.


A LEGJOBB ÉLELMISZEREKKEL HASZNÁLHATÓ a következő okok miatt:
- A-, E-vitamint, likopint és zexantint tartalmaz, amelyek zsírban oldódó vitaminok, a zsírban oldódó vitaminok pedig azt jelentik, hogy táplálékkal jobban felszívódnak. és ne aggódj, a másik 2 esszenciális zsírban oldódó vitamin a D és a K, és ezek megtalálhatók a LiveGood D3/K2 termékünkben!

A BEST reggel bevéve, mivel metilkobalamint (a B-12 aktív formáját) tartalmaz, amely energialöketet adhat, és nem akarjuk negatívan befolyásolni az alvást!

A LEGJOBB MINDENNAP szedni, mert ezen fontos vitaminok és ásványi anyagok közül soknak el kell érnie az egyensúlyi koncentrációt a szervezetben, ami azt jelenti, hogy időbe telik az egyensúly megteremtése.

Tagi ára: 9,95 $

Kiskereskedelmi ár: 17,95 $

Vásárolni szeretnél?

Itt tudsz árút rendelni:

https://www.ShopLiveGood.com/Irina88

 

Kérdésed van? Írjál üzenetet, a lenti üzenetküldőn keresztül!
Üzenet küldése

  • *
  • *
  • *

Tetszett a cikk?

 

Kiemelt ApróHirdetések

További kiemelt ApróHirdetések »

 

EgészségCikkek ajánló

További egészség cikkek »

 

 

 

 

EgészségCikkek ajánló

További egészség cikkek »