Blu Kombucell ecet


Blu Kombucell ecet

A 100%-ban természetes Kombucha ecet , amelyben egészségünk megőrzéséhez és visszanyeréséhez értékes összetevőket erjesztettek, mint például: kurkuma, gyömbér, chili paprika, graviolapor, tökmag, sárgabarackmag, bazsalikom saláták ízesítésére és az ecetet tartalmazó ételekre használják, de extra ízekkel és egészségügyi előnyökkel jár

- Egészséges ízű saláták és ételek

-100%-ban természetes Kombucha ecet, amelyben értékes összetevőket erjesztettek az egészségünk megőrzése és helyreállítása érdekében, ellenállhatatlanul krémes.

A molekuláris biológiai kutatások kimutatták, hogy a szervezetben tízszer annyi mikrobiális sejt van, mint emberi sejt, és hogy a mikrobiális gének száma 150-szeresen meghaladja az emberi gének számát. Láthatjuk, hogy a hasznos és káros baktériumok aránya nagyon fontos az egészségünk szempontjából.

A bennünk élő baktériumokkal való kapcsolatunk szimbiózis: táplálékért cserébe segítenek megemészteni az ételt, előállítják a szükséges vitaminokat és erősítik az immunrendszerünket. Az immunrendszernek több ezer ártalmatlan baktériumfajt kell elviselnie, amelyek fontos szerepet játszanak a kórokozók - a "rossz" baktériumok - elleni küzdelemben. 

Használata:

Fújja salátákra vagy más ételekre ízlés szerint.

Termékkód: 3157

Ár:   10,39 €
Ajánlott ár:   13,86 €
Pontszám: 37

Mennyiség: 100 ml


Vásárolni szeretnél?  E lenti  linken megteheted!

http://bluediamond.ro/invitatie/1117396.01/S

E linken regisztrálva az áruházban a terméket, vagy termékeket azonnal 23%-os kedvezménnyel kapod meg!

 A cég oldalát (ahol regisztrálni és rendelni is lehet) a jobb felső sarokban, magyarra lehet fordítani, ha szeretnéd.Üzenet küldése

  • *
  • *
  • *

Tetszett a cikk?

 

 

EgészségCikkek ajánló

További egészség cikkek »

 

 

 

 

EgészségCikkek ajánló

További egészség cikkek »