Blue A365 PLUS Forte


Blue A365 PLUS Forte – antioxidáns étrend-kiegészítő

- A Blue A365 PLUS Forte egy természetes antioxidáns
- Javítja a sejteket és semlegesíti a szabad gyökök negatív hatásait
- Növeli a szervezet immunitását a betegségekkel szemben és serkenti az antitestek képződését

Mindenki tudja, hogy az antioxidánsok fontosak az egészség megőrzéséhez, de kevesen tudnak részleteket mondani. Végezzünk egy tesztet:

- Fogyaszt-e olyan ételeket vagy italokat, amelyek színezéket/tartósítószereket/édesítőszereket vagy egyéb adalékanyagokat tartalmaznak?

- Fogyaszt sült ételeket, chipseket vagy gyorséttermi ételeket? - Dohányzik, vagy dohányzó emberrel él együtt? - Városban vagy akár ipari területen él vagy dolgozik?

 

Ha a legtöbb kérdésre igennel válaszolt, akkor tudnia kell, hogy a szabad gyökök, a test ellenségei ostromolják az ön szervezetét. A sütés, a gyorséttermi ételek, a szennyezett levegő, a dohányzás - mind szabad gyököket termelnek, amelyek elsősorban a keringési rendszerre hatnak, és megakadályozzák, hogy a vér tápanyagokat szállítson a sejtjeinkbe. Immunitásunk csökken, és szív- és érrendszeri betegségek lépnek fel.

Az antioxidánsok a legpraktikusabb ellenszer: javítják a sejteket és semlegesítik a szabad gyökök negatív hatásait.

A Blue A365 PLUS Forte egy természetes antioxidáns, amelyet egy eredeti receptúra alapján terveztek, hogy felvegye a harcot ezekkel az ellenségekkel - a szabad gyökökkel -, lassítsa az öregedést és megőrizze testünk egészségét. Ez a termék segít a szervezetnek a mérgező szennyeződések, fertőzések és mérgező anyagok ellen.

Az energiát, amelyre szervezetünknek szüksége van a napi követelmények teljesítéséhez, a sejtjeinkben oxigénnel állítjuk elő. És mint minden termelési folyamatban, itt is keletkeznek hulladéktermékek, az úgynevezett szabad gyökök. Megtámadják, sőt elpusztítják az egészséges sejteket. Alapvetően a maradványok - a szabad gyökök - pusztítják a gyárat, azaz a sejtet. Ezek a szabad gyökök több mint 50 betegség, különösen a szív- és érrendszeri, valamint az ízületi betegségek patológiájában játszanak szerepet.

A 365 plus antioxidáns növeli a szervezet immunitását a betegségekkel szemben, és serkenti az antitestek képződését. Méregtelenítő hatású, megtisztítja a szervezetet a mérgező vegyi anyagoktól, antioxidáns tulajdonságai révén pedig megakadályozza a szabad gyökök mérgező hatását és lassítja a sejtek öregedési folyamatát. Megsemmisíti a potenciálisan rákkeltő anyagokat, segít a már károsodott szövetek méregtelenítésében és véd a daganatok ellen. Emellett értágítóként is működik, fokozza a nyirokelvezető funkciót, és nem utolsósorban normalizálja a mentális funkciókat és a szellemi képességeket.

Vágjon félbe egy gyümölcsöt, almát vagy körtét, és csepegtessen citromlevet az egyik felére. Egy óra múlva látni fogja, hogy a C-vitaminban gazdag citromlével meglocsolt fele változatlan, a másik fele pedig a sejtek oxidációja miatt megbarnult. Ugyanez történik a testünkben is. Minden alkalommal, amikor szennyezett levegőt lélegzünk be, amikor chipset vagy gyorséttermi ételt eszünk, minden alkalommal, amikor dohányzunk, a szabad gyökök oxidálják a sejteket, öregítve azokat. Mit gondolsz, hogyan reagál a szervezet? Fejfájás, fokozott fáradtság, gyakoribb fertőzések, artériás betegségek, gyorsabb öregedés.

Csökkenteni kell a szervezetre gyakorolt mérgező hatásokat! Szüksége van a Blue A365 PLUS Forte Antioxidánsra! Válassza az egészséget!

Összetevők:

Aszkorbinsav/C-vitamin - 60 mg/kapszula, Tagetes erecta virág 10:1 hidroetanolos kivonata 5% luteinnel - 60 mg/kapszula, Aloe vera levélpor - 50 mg/kapszula, sörélesztő (Saccharomyces cerevisiae) szelénnel dúsítva (1400mcg/g Se) - 45 mg/kapszula, Polygonum cuspidatum gyökérkivonat 25% resveratrolal - 40 mg/kapszula, fagyasztva szárított méhpempő (3% 10-HDA) - 40 mg/kapszula, vörös szőlő (vitis vinifera) magpor - 30 mg/kapszula, erjesztéssel nyert asztaxantin por (rákfélék) - 8 mg/kapszula.

Nem alkalmas méhészeti termékekre, kagylófélékre vagy a termék bármely más összetevőjére allergiás személyek számára. Terhes vagy szoptató nők nem fogyaszthatják.

Az adagolás módja:

2 kapszula naponta:

- 1 kapszula egy pohár sima vízzel, reggeli előtt.

- 1 kapszula egy pohár sima vízzel, vacsora előtt.

Termékkód: 3110

Ár:   27,33 €
Ajánlott ár:   32,34 €

Pontszám: 178

Mennyiség: 90 kapszula


 

http://bluediamond.ro/invitatie/1117396.01/D 

 

Vásárolni szeretnél?  E fenti  linken megteheted!

 

E linken regisztrálva az áruházban a terméket, vagy termékeket azonnal 23%-os kedvezménnyel kapod meg!Üzenet küldése

  • *
  • *
  • *

Tetszett a cikk?

 

Kiemelt ApróHirdetések

További kiemelt ApróHirdetések »

 

EgészségCikkek ajánló

További egészség cikkek »

 

 

 

 

EgészségCikkek ajánló

További egészség cikkek »