Blue Moringa Forte


Blue Moringa Forte brazil zöld propolisszal

A Moringa 4-szer több kalciumot tartalmaz, mint a tej, 3-szor több vasat, mint a spenót, 5-ször több káliumot, mint a banán.

- A brazil zöld propoliszt a világ egyik legjobb méhészeti termékének tartják, amely mintegy 200, az emberi szervezetben erőteljes hatást kifejtő hatóanyagot tartalmaz.- Revitalizálja és élénkíti a testet

- A Moringa Oleifera egy kivételesen tápláló zöldségfa, amelynek számos felhasználási lehetősége van.

A Moringa növény története Kr. e. 150-ig nyúlik vissza. Történelmi bizonyítékok bizonyítják, hogy az ősi királyok és királynők a Moringa leveleit és gyümölcsét használták étrendjükben a szellemi éberség és az egészséges bőr megőrzése érdekében. Az Indiában harcoló mauritániai harcosokat a fronton Moringa levélkivonattal etették. Úgy vélték, hogy a Moringa extra energiát ad nekik, és enyhíti a háború alatt elszenvedett stresszt és fájdalmat. Ezek a bátor katonák voltak azok, akik legyőzték Nagy Sándort.

Az Egyesült Államok Nemzeti Egészségügyi Szervezete háromszor (2007, 2011 és 2012) nyilvánította az év növényének. A Moringa Oleifera joggal nevezik csodafának, mivel különböző részeinek hatása több mint 300 betegség kezelésében játszik szerepet. Természetes helyén (a Himalájában) régóta "Isten fájaként", "a fa, amely soha nem hal ki" és az egyetlen, amely a száraz évszakban is nő.

A több mint 90 tápanyagot tartalmazó Moringa a legegészségesebb forrás a szervezet alapvető tápanyagokkal való táplálására.

A Moringa Oleifera fából származó kivonatok az antioxidánsok, tápanyagok és gyulladáscsökkentő savak és más jótékony anyagok ritka kombinációját biztosítják, amelyek jót tesznek a szervezetnek. A Moringa Oleifera összesen 36 természetes gyulladáscsökkentőt és 46 különböző antioxidánst tartalmaz. Mindezek a szervezet által befogadott kiegészítők segítenek a koleszterin képződésének megakadályozásában, hozzájárulnak az egészséges funkcionális sejtaktivitáshoz és erősítik az immunrendszert.

Ráadásul a "csodanövény" biztosítja az emberi szervezet számára szükséges aminosavakat - 8 esszenciális aminosavat tartalmaz. Az izmokat és szöveteket alkotó fehérjék, de a neurotranszmitterekhez, hormonokhoz, enzimekhez, fehér és vörös vérsejtekhez is szükséges fehérjéket is tartalmaz a Moringa Oleifera. Gyakorlatilag az egész szervezet profitálhat ennek a növénynek a használatából. Szabályozódik a vércukorszint, egészségesebbé válhat az emésztés, javul a keringés és az immunrendszer, és jelentősen megnőnek az energiaforrások, valamint a szervezet öregedéssel szembeni ellenálló képessége.

A moringa olyan sok vitamint tartalmaz, hogy az egyik leggazdagabb növényi vitaminforrás, amelyet valaha felfedeztek. A moringa tartalmaz A-vitamint (béta-karotin) - kétszer annyit, mint a sárgarépa, B1-vitamint (tiamin), B2-vitamint (riboflavin), B3-vitamint (niacin), B6-vitamint (pirodixin), B7-vitamint (biotin), C-vitamint (aszkorbinsav), D-vitamint (kolekalciferol), E-vitamint (tokoferol) és K-vitamint. A szervezetnek az A-vitaminra van a legnagyobb szüksége a tökéletes látás és a szív- és érrendszeri egészség fenntartásához.

A Moringában található ásványi anyagok listája bőséges, és néhány a fő ásványi anyagok közül a Ca, Cu, Fe, K, Mg, Mn és Zn. A moringa a leggazdagabb kalciumforrás növényi anyagban, 4-szer több kalciumot tartalmaz, mint a tej, 3-szor több vasat, mint a spenót, 5-ször több káliumot, mint a banán - segít szabályozni a sav-bázis és víz egyensúlyát a vérben és a testszövetekben.

Moringa are aproximativ 46 antioxidanți și este una din sursele cele mai bogate în antioxidanți. Az antioxidánsok biztosítják a szabad atomokat, amelyekre az emberi szervezetnek szüksége van. A Moringa levelek gazdagok flavonoidokban, az antioxidánsok egy csoportjában. A Moringában olyan jelentős antioxidánsok vannak jelen, mint a kvercetin, a kaempferol, a béta-szitoszterol, a koffein-kininsav és a zeatin. Az antioxidánsok fontos szerepet játszanak az öregedési folyamat tüneteinek ellenőrzésében és a szív- és érrendszeri egészség javításában. Ezenkívül a Moringában található C-vitamin és E-vitamin is antioxidánsként működik. A Moringában található fitonutriensek közé tartozik az alfa-karotin, béta-karotin, béta-kriptoxantin, lutein, zeaxantin és klorofill. A benne lévő fitonutriensek tisztítják a májat, segítenek erősíteni az immunrendszert, segítenek feltölteni a vörösvértesteket, és ami a legfontosabb, a Moringa fitonutriensek sejtszinten fiatalítják a szervezetet.

Tanulmányok szerint a Moringa 2-szer több béta-karotint tartalmaz, mint a sárgarépa, 4-szer több kalciumot, mint a tej, 3-szor több vasat, mint a spenót, 5-ször több káliumot, mint a banán.

Az ORAC-skálán mért antioxidáns erő: akár 157 600 / 100 gr moringa oleifera levélpor.

A brazil zöld propoliszt a világ egyik legjobb méhészeti termékének tartják, amely mintegy 200 olyan hatóanyagot tartalmaz, amelyek erőteljes hatást fejtenek ki az emberi szervezetben. Az anyag, amely megkülönbözteti a többi propolisztípustól, az artempilin C. Ez az anyag a kutatók szerint erőteljes daganatellenes hatással rendelkezik.

Tartalmaz továbbá: kvercetin, kaemfenol, béta-szitoszterol, koffeokininsav, zeatin - mind olyan antioxidánsok, amelyek jelentős hatással vannak az öregedés megelőzésére és a sejtek egészségének optimalizálására. A Moringában található fitonutriensek közé tartozik az alfa- és béta-karotin, lutein, béta-kriptoxantin, zeaxantin, klorofill. Ezek az anyagok szerepet játszanak a máj méregtelenítésében, az immunrendszer erősítésében, a hemoglobin pótlásában, az elhízás, a cukorbetegség megelőzésében, a retina védelmében a szabad gyökök hatásától.

Ajánlott a következő esetekben:

 • Vérszegénység
 • Artritisz
 • Reuma
 • Bronchiális asztma
 • Cukorbetegség
 • Gastroduodenális fekély
 • Szívbetegség
 • Pajzsmirigy betegség
 • Fertőzések
 • Parazitózis

Az alkalmazás módja:

1 kapszula/nap, reggel egy pohár tiszta vízzel

 Termékkód: 3124

Ár:   18,16 €
Ajánlott ár:   24,26 €
Pontszám: 66

Mennyiség: 60 kapszula


Üzenet küldése

 • *
 • *
 • *

Tetszett a cikk?

 

 

EgészségCikkek ajánló

További egészség cikkek »

 

 

 

 

EgészségCikkek ajánló

További egészség cikkek »