BLUE STRESS EXPERT FORTE 24


BLUE STRESS EXPERT FORTE 24 Day&Night - 100%-ban természetes stresszoldó kiegészítő 

- Megszünteti a stresszt és a pánikrohamokat
- Küzd a depresszió ellen
- Kezeli az álmatlanságot

A STRESS EXPERT egy innovatív, 100%-ban természetes termék, kiegyensúlyozott, differenciált összetételű (nappali és éjszakai formula), a szervezet igényeihez tökéletesen igazodó összetétellel. Az olyan növényi kivonatok, mint a golgotavirág, jázmin, griffonia kombinációja a méhpempővel, magnéziummal és növényi melatoninnal a nappali és éjszakai kapszulákban kiváló adaptogén tulajdonságokkal ruházza fel a terméket, segít a szervezetnek megbirkózni a mindennapi stresszel; védi az idegsejteket, elősegíti az idegrendszer megfelelő működését, nyugalmi és kiegyensúlyozott állapotot biztosít a szervezet számára.

  • A nappali kapszulának adaptogén szerepe van (segít a szervezetnek alkalmazkodni a napi stresszhez), általános erősítőként, immunstimulánsként és antioxidánsként működik, megakadályozza a nyugtalanság, idegesség, pánikrohamok, depresszió kialakulását, nyugodt és kiegyensúlyozott állapotot biztosít. Hasznos autonóm diszfunkció esetén.
  • Az éjszakai kapszula, nyugtató szerepet tölt be a központi idegrendszerre, segít a szervezetnek, hogy sikeresen megbirkózzon a nyugtalansággal és idegességgel, kiegyensúlyozott összetétele nyugodt alvást biztosít.

 

Az alkalmazás módja: Naponta kell bevenni, a következő formában:

- Nappali kapszula - 1 kapszula reggel étkezés előtt egy pohár sima vízzel.

- Éjszakai kapszula - 1 kapszula este, lefekvés előtt, egy pohár sima vízzel.

Ajánlott a 3 hónapos kúra teljesítése!

 Ajánlások: Senki sem immunis a stresszre, és az utóbbi évek tanulmányai azt mutatják, hogy a stressz hatásokra adott válaszaink életkortól és társadalmi helyzettől függetlenül befolyásolják egészségünket. A termék minden korosztály számára készült, akik naponta szembesülnek a stresszt kiváltó tényezőkkel (felnőttek, akiknek munkahelyi, magánéleti, személyes, családi problémáik vannak, vagy betegségekkel kapcsolatosak; gyerekek, akik új helyzetekkel szembesülnek; diákok vizsgaidőszakban stb.).

A STRESS EXPERT bizonyítottan 94%-ban hatékony a stressz és annak tünetei elleni küzdelemben. Az esetek 6%-ában előfordulhatott, hogy az alanyok nem követték a helyes adagolást, vagy nem fejezték be a kezelést.

Nincs ellenjavallata. Nincsenek mellékhatások. Meg kell azonban jegyezni, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesíthetik a változatos és specifikus étrendet. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot!

Termékkód: 3059

Ár:   24,67 €
Ajánlott ár:   31,19 €

Pontszám: 89

Mennyiség: 60 kapszula


Vásárolni szeretnél?  E lenti  linken megteheted!

http://bluediamond.ro/invitatie/1117396.01/S

 E linken regisztrálva az áruházban a terméket, vagy termékeket azonnal 23%-os kedvezménnyel kapod meg!

 A cég oldalát (ahol regisztrálni és rendelni is lehet) a jobb felső sarokban, magyarra lehet fordítani, ha szeretnéd.


 

 
 
 
 

Üzenet küldése

  • *
  • *
  • *

Tetszett a cikk?

 

 

EgészségCikkek ajánló

További egészség cikkek »

 

 

 

 

EgészségCikkek ajánló

További egészség cikkek »