D3 és K2 vitamin


D3 és K2 vitamin

Tudtad, hogy a D-vitamin az egyik legfontosabb vitamin, amelyre szervezetünknek szüksége van az egészséges immunrendszer fenntartásához?

Azt is tudtad, hogy több embernek van D-vitamin-hiánya, mint BÁRMELYIK más vitaminban a bolygón?

Annak ellenére, hogy testünk a napfény hatására D-vitamint termel, a legtöbb ember napi rendszerességgel nem jut elegendő napfényhez ahhoz, hogy fenntartsa az egészséges D-vitamin szintjét.   És mivel nagyon kevés élelmiszer tartalmaz D-vitamint, nagyon sokunknál előfordul, hogy hiányos legyen.

Napi elegendő mennyiségű D-vitamin hiányában immunrendszerünk legyengül, csontsűrűségünk csökken, és szervezetünk sokkal érzékenyebb a betegségekre és betegségekre.

A LiveGood D3- és K2-vitaminja 2000 egységnyi D3-mal a bárhol elérhető legmagasabb minőségű D-vitamint biztosítja szervezetének, optimális szinten, így minden adagból a legtöbbet hozhatja ki.

A K2-vitaminnal tudományosan összeállított termék nem csak a D-vitamin működését támogatja, hanem segíti a kalcium eljutását a csontokhoz az egészséges csontsűrűség megőrzése, valamint az egészséges vér- és szívműködés fenntartása érdekében. 

Férfiak, nők, idősek, fiatalok, a legjobb minőségű D3- és K2-vitaminnak ezt az erőteljes kombinációját MINDENKINEK MINDEN NAP szednie kell, hogy egészséges legyen és egészséges maradjon!

Hogyan kell használni?

 Vegyünk 1-2 kapszulát szájon át naponta étkezés közben.


A LEGJOBB REGGEL ÉLELMIVEL együtt. A D- és K-vitamin egyaránt zsírban oldódó vitamin, ami azt jelenti, hogy táplálékkal jobban felszívódnak. Javasoljuk, hogy reggel vegye be a D-vitamint, mert a bizonyítékok arra utalnak, hogy az alvás-ébrenlét ciklust, valamint a melatonintermelést és -szekréciót pozitívan befolyásolja, ha reggel beveszi a D-vitamin adagját. Ez logikus, mivel őseink vadásztak és gyűjtögettek azokban a kora hajnali órákban.

A BEST minden nap bevéve az állandó vérszint fenntartása érdekében.

Profi tipp: Kérje meg orvosát a következő vérvizsgálat előtt, hogy adjon hozzá D-vitamin-szintet, hogy lássa a D-vitamin szintjét. A teszt általában olcsón kiegészíthető, és bizonyos biztosítás fedezheti.

Tagi ára: 8,50 $

Kiskereskedelmi ár: 17,50 $

Vásárolni szeretnél?

Itt tudsz árút rendelni:

https://www.ShopLiveGood.com/Irina88


Kérdésed van? Írjál üzenetet, a lenti üzenetküldőn keresztül!Üzenet küldése

  • *
  • *
  • *

Tetszett a cikk?

 

Kiemelt ApróHirdetések

További kiemelt ApróHirdetések »

 

EgészségCikkek ajánló

További egészség cikkek »

 

 

 

 

EgészségCikkek ajánló

További egészség cikkek »