Elsavasodik a szervezetünk? Mitől?

Elsavasodik a szervezetünk? Mitől?


Szervezetünk tökéletes működésének egyik alapfeltétele, a megfelelő PH értékű környezet.

A megváltozott életkörülményeink és világunk a savasodást segíti elő. Azt mondhatjuk, hogy atartós savasító folyamatok, a szervezet ásványi és vitaminanyagainak kimerüléséhez, megborult mikroflórához, és ezek következtében betegségekhez vezethetnek.

Szervezetünk elsavasodását mely folyamatok idézik elő?

- Negatív érzelmek,

- Stressz,

- Húgysav, a könnyűszénhidrátokból, húsból és sejtpusztulásból,

- Tejsav, az izommunkából,

- Csersav, a kávéból és a fekete teából,

- Nikotinsav a dohányzásból,

- Kénsav, a visszatartott szelekből és a sertéshúsból,

- Acetilszalicilsav, a fájdalomcsillapítókból,

- Ecetsav, édességektől és a zsiradéktól,

- Sósav, stersszből, szorongásból, bosszúságból,

- Saléttromsav, pácolthúsból, stb.

 

Táplálkozásunk 80%ban savasít, legfőbb savasító ételeink:

- állati fehérje,

- szénsavas italo,

- kávé,

- alkohol,

- fehér liszt,

- cukor,

- gyógyszerek és még sok más élelmiszer.

A savak megtámadják a szervezetünket, amely azt a leggyorsabban igyekszik közömbösíteni. A szervezet ásványi anyagok és nyonelemek segítségével, a saját tartalékait kifosztva sókat képez a szerves és szervetlen savakból, hogy ne marják, mérgezzék azt. A salakanyag nem más, mint a közömbösített lerakódott sav és méreg. A megfelelő pH  egyensúly hiányában az ásványok nem szívódnak fel. Minél savasabb a szervezet, annál több nehézfémet tárol. majd ettől még tovább savasítja a testet.

A savak, salakanyagok a kötő- és zsírszövetben raktározódnak. Ötvenéves korunkra a test szilárd részének 50 %-a salakanyag. Napi rendszerességű állatifehérje fogyasztás mellett már 30 éves korban is elérheti ezt a szintet.

Az egészség megőrzésének fontos elemei: méregtelenítés, lúgosítás,mikrobiom helyreállítása, vitamin- és ásványianyag-pótlás.

 

Az egyensúly helyreállítása

- Szokjunk le a dohányzásról

- Alkoholt csak alkalomszerűen fogyasszunk, minimális mennyiségben és jó minőségben,

- kerüljük az édesítőszereket és a cukrot, cukrozott italokat.

Együnk: rendszeresen zöldeket,

Igyunk: Naponta 2-4 liter folyadékot, legjobb, ha Lourdes készülékkel előállított vizet iszunk.

Fogyasszunk: Frissen facsart zöldség- és gyümölcslevet valamint zöld teát.

Legfontosabb a táplálkozás! 

Törekedjünk arra, hogy biológiailag tiszta és minél inkább lúgosító táplálékot fogyasszunk! Ezek többnyire a zöldségek.Ha nem vagy vegetáriánus, értdemes lecsökkenteni az állatifehérje fogyasztását. Lehetőség szerint fehér húsú állatokat, tiszta vizű tengeri halakat, a tenger gyümölcseit fogyasszuk! Legyen az általunk elfogyasztott élelmiszereknek a 80 %-a lúgosító hatású! A lúgosító zöldek képesek a szervezet sav-bázis egyensúját helyrebillenteni. Legyen fontos nekünk, a helyes életvitel, melynek fontos része a stresszmentességre való törekvés, a megbocsátás és a hála kifejezése. 

Ajánlott terápia a megváltoztatott életmód mellett:

Green Multi Complex, Coral Calcium, Immun Supreme, Mikrobiom pro Fieber, Keto Green.

Vásárolni szeretnél? Nincs még kedvezményes kódod? Írj a lejjebb látható üzenetküldőn keresztül és küldöm! Regisztrálás után kettő webáruházban is minimum 20% kedvezménnyel tudsz vásárolni már az első alkalommal is. 


Üzenet küldése

  • *
  • *
  • *

Tetszett a cikk?

 

 

EgészségCikkek ajánló

További egészség cikkek »

 

 

 

 

EgészségCikkek ajánló

További egészség cikkek »