Méregtelenítő ásványi zeolit

Méregtelenítő ásványi zeolit


Méregtelenítő ásványi zeolit

 • Mikroporózus szerkezete nanocsövekből áll, amelyek képesek elnyelni és semlegesíteni a szabad gyököket.
 • Elősegíti a méreganyagok kiürülését a szervezetből, javítja a sejtszintű energiaállapotot és normalizálja a sejtmembrán elektrosztatikus töltését.
 • A zeolit ​​ásványi anyag csökkenti az oxidatív stresszt 

A zeolit, (forráskő), nanocsövekből álló mikropórusos szerkezetű, amely képes felvenni és semlegesíteni a szabad gyököket, elősegíti a méreganyagok szervezetből történő eltávolítását, javítja a sejtszinten az energiaállapotot (a zeolit-szabad gyök átjutását követően) elektronok) és normalizálja a sejtmembrán elektrosztatikus töltését.Az ásványi anyag szabályozó hatással van a vér Ph-szintjére, pozitív hatással van a limfociták fejlődésére és aktiválódására, valamint serkenti a szervezet immunrendszerét. A zeolit ​​ásványi anyag csökkenti az oxidatív stresszt

Az alkalmazás módja:  Az ajánlott napi adag naponta kétszer 3 kapszula vízzel, gyümölcslével vagy teával, étkezés előtt 30 perccel.

Javaslatok:  zeolit ​​tartalmú étrend-kiegészítők ajánlottak bizonyos betegségekben szenvedő betegek kezelésére:

 • Emésztőrendszeri betegségek: mert normalizálja a gyomorszekréciót és megakadályozza a görcsös összehúzódásokat és a fájdalmat.
 • Emésztőrendszeri betegségek: mert normalizálja a gyomorszekréciót és megakadályozza a görcsös összehúzódásokat és a fájdalmat.
 • A szív- és érrendszer betegségei: normalizálja a pulzusszámot, a vérnyomást, normalizálja a vér koleszterinszintjét.
 • Központi idegrendszer betegségei: megszünteti az izomfeszültséget és izomgörcsöt, csökkenti az epilepsziás rohamok kockázatát, pozitív hatást fejt ki a korai stádiumú izomdisztrófiák esetén.
 • Máj- és vesebetegségek: elősegíti a máj és a vese normál működését, csökkenti a transzaminázok, bilirubin, karbamid és kreatinin értékét az anyagcsere és a keringés javításával.
 • Daganatos megbetegedések: kemoterápiás kezelés alatt és után csökkenti a fájdalomcsillapító és kábítószer szükségletét, növeli a vér vasszintjét, elősegíti a vörösvértestek regenerálódását.

Amikor a ZEOLIT-ot ajánlja:

Először is leginkább a Zeolit ​​reggel éhgyomorra történő fogyasztása javasolt, fél órán keresztül semmi más, ha dupla adagunk van, akkor este is fogyasztjuk.
A kávé, a hús vagy más élelmiszerek nem befolyásolják a zeolit ​​vagy bármi más hatását a szervezetben, semmi közük hozzá.
Valójában vannak ellenjavallatok a zeolitnak más gyógyszerekkel kombinálva.
Fémtartalmú gyógyszerek (pl.: antipszichotikumok vagy élő szervimplantátumok) a Zeolittal együtt nem fogyaszthatók, itt a zeolitot kizárjuk.
Ha valaki nem küldi el Önnek ezeket az ajánlásokat, az nem a mi hibánk, minden prezentáción hivatalosan beszélünk vele.
A zeolitot 30 perccel étkezés előtt fogyasztották el, és mást nem fogyasztottak fél óráig.

Egészséges emberek esetében az életminőség javítása érdekében javasolt: méreganyagok eltávolítása, oxidatív stressz eltávolítása, a sejtek, szövetek öregedésének mértékének csökkentése, a fizikai és szellemi teljesítőképesség növelése. Sportolóknál csökkenti az izomlázat.

Termékkód: 3046

Tagi ár:   50,00 €
Ajánlott ár:   65,00 €


Pont: 200

Mennyiség: 250 kapszula

 

http://bluediamond.ro/invitatie/1117396.01/S

 

Vásárolni szeretnél?  E fenti  linken megteheted!

 

E linken regisztrálva az áruházban a terméket, vagy termékeket azonnal 23%-os kedvezménnyel (tagi áron) kapod meg!
Üzenet küldése

 • *
 • *
 • *

Tetszett a cikk?

 

 

EgészségCikkek ajánló

További egészség cikkek »

 

 

 

 

EgészségCikkek ajánló

További egészség cikkek »