Noni 100% organikus Tahiti gyümölcslé

Noni 100% organikus Tahiti gyümölcslé


Noni 100% organikus Tahiti gyümölcslé

 • A 100%-ban Organikus Noni Juice Tahiti közvetlen sajtolt gyümölcslé, tiszta és adalékanyagok nélkül.
 • Certisys BE - BIO - 01 által tanúsított Organikus Minősítés
 • A Organikus Noni Juice Tahiti erős antioxidáns, természetes antibiotikus, fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik.

Mi az a NONI?

A MORINDA CITRIFOLIA (Nonifa) egy cserje/fa, amelyet Polinéziában NONI, NONO vagy NONU néven ismernek.

A NONI iránti érdeklődés néhány éve ébredt fel nyugaton, de a gyümölcsöt, sőt a leveleket is évszázadok óta használják a hagyományos polinéziai gyógyászatban.

A Morinda citrifolia fák bőségesen (többnyire vadon) és gyakorlatilag mindenhol nőnek Polinéziában. Tahitin és 120 szigeten, a modern szennyezett területektől távol, egész évben ideális körülmények között teremnek, ahol az időjárás tökéletes, a termékeny vulkanikus talaj pedig ásványi anyagokban gazdag.

A napon érlelt gyümölcsöt kézzel szedik, megmossák, és nagy hordókba gyűjtik.

A gyümölcs súlyából adódó nyomás hatására a gyümölcslé automatikusan kivonásra kerül. Ezt a levet ezután csak leszűrjük. Tehát egy egyszerű és hagyományos eljárás technikai kezelés nélkül. Ezen túlmenően a NONI DE TAHITI gyümölcslevekhez kizárólag minősített bio eredetű (a Certisys BE - BIO - 01 által ellenőrzött) gyümölcsöket használnak.

 A szigeteken hagyományosan használják a tiszta NONI levét természetes antibiotikus, fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő tulajdonságai miatt. A NONI egy erős antioxidáns is.

           A Noni italt több mint 2000 éve használják gyógyításra Polinéziában, Kínában és Indiában. A korai kutatások szerint a TAHITIAN NONI JUICE jótékony hatással van az immunrendszerre. A gyümölcsök királyának is nevezett gyümölcs 18 aminosavat, számos vitamint és ásványi anyagot (pl. nátriumot, káliumot, vasat, mangánt és magnéziumot) tartalmaz, amelyek kiegészítik a szervezet vitamin- és ásványi anyag szükségletét. Ezeken kívül olyan speciális, biológiailag aktív anyagokat is tartalmaz, amelyek felgyorsítják a sejtek közötti tápanyagcserét, így regeneráló hatást gyakorolnak a sejtekre, amely az egész szervezetben hat.

A xeronin jelentősége az emberi szervezetben.

Az emberi szervezet kis mennyiségű proxeronint tartalmaz, de amíg a szervezet egészséges és egyensúlyban van, addig nem jelent problémát. Az életkor, a stressz vagy bármilyen érzelmi vagy biológiai stressz hatására a proxeronin mennyisége csökken. A betegek és a nagyon aktív életet élők testében pedig a fehérjék is fokozott aktivitásnak vannak kitéve. Ahhoz, hogy megbirkózzanak a felgyorsult anyagcserével, több xeroninra van szükségük. De csak akkor tud a szervezet több xeronint szintetizálni, ha rendszeresen több proxeroninhoz jut. Ha nem elégítjük ki ezt a szükségletet, a szervezet fehérjéi nem tudják ellátni a feladataikat, ami egyensúlyzavarhoz, kimerültséghez és végül betegséghez vezet. A noni segíti az immunrendszerben az úgynevezett T-sejtek termelődését. Ezek a sejtek fontos szerepet játszanak a betegségek elleni küzdelemben. Erősíti az immunrendszert, beleértve a makrofág sejteket és a limfocitákat, amelyek a szervezet védelmi mechanizmusának alapvető elemei.

        A Pacific Science Journal 1950-ben írt egy cikket a Noni gyümölcs antibakteriális hatásáról, amely védelmet nyújthat az emésztőrendszer és a szív betegségei ellen.

Olyan állapotok, amelyek esetében a Tahiti Noni juice jótékony és terápiás hatása bizonyított:

 • Allergia
 • Arthritis (enyhíti az artériás rendszer problémáit és az ízületi fertőzéseket)
 • Asztma
 • Bőr (még pikkelysömör) és haj állapotok
 • Gyorsítja a sebek, húzódások és traumák gyógyulását
 • Légzőszervi rendellenességek
 • Enyhíti a fekélyes állapotokat
 • Szívbetegség
 • Vesebetegség
 • Agyrázkódások
 • Növeli az energiaszintet
 • Különböző fájdalmak (enyhíti az akut és krónikus fájdalmakat, migrént)
 • Feloldja a menstruációs görcsöket
 • Emésztés (segít az emésztési problémákban és szabályozza az anyagcserét)
 • Fibromyalgia CFIDS HIV/AIDS
 • Magas vérnyomás
 • Erősíti az izmokat
 • Lassítja az öregedési és szenilitási folyamatot
 • Megelőzi a depressziót
 • Elhízás
 • Segít megszüntetni a kábítószer-függőséget és a dohányzást
 • Gyógyítja az égési sebeket
 • Gyógyítja a trópusi fertőzéseket
 • Megakadályozza a rákos sejtek szaporodását
 • A Noni sok fogyasztó számára nagyon gyorsan, akár néhány napon belül is pozitívan hat, de az optimális hatás érdekében a kezelésnek legalább hat hónapig kell tartania. Ezt a Noni-fogyasztók 70%-ának tapasztalatai is megerősítik.

Megjegyzés: A Noni ital bármilyen gyógyszer kombinációval fogyasztható, sok esetben a gyógyszerek jobb hatást fejtenek ki, és rövid időn belül kevesebb gyógyszerrel is elérhető ugyanaz az eredmény. Gyakran a Noni még a hagyományos gyógyszerek mellékhatásait is csökkenti.

Hogyan kell inni a TAHITI NONI gyümölcslevet?

          Az autentikus NONI-lé különleges ízű és aromájú. Ez alól a 100%-os tisztaságú gyümölcslevünk sem kivétel, de erős természetes íze minimálisra csökkenthető, ha a gyümölcslevet fogyasztás előtt lehűtjük.

 

AJÁNLOTT NAPI HASZNÁLAT:

30 ml (két-három evőkanál) sima Noni juice, éhgyomorra, lehetőleg reggel vagy fél órával étkezés előtt.

Javasoljuk a sima Tahiti Noni Juice fogyasztását.

Azok számára, akik nem szeretnék a gyümölcslevet tisztán inni, 100%-os tiszta gyümölcslével (hozzáadott cukor nélkül) hígítható.

Felbontás után tartsa az üveget a hűtőben.

 

100% tiszta NONI juice vagy NONI punch (keverék)

A piacon különböző NONI gyümölcslevek vannak forgalomban. Sajnos nem minden NONI-lé ugyanolyan minőségű és eredetű. Ezért fontos, hogy kérdéseket tegyen fel és figyelmesen olvassa el a címkéket. A legtöbb NONI termék koncentrátumból vagy pasztából készül, ami azt jelenti, hogy újraalkotják. Az előállítási folyamat technikásabb, de olcsóbb, mivel a fő hozzáadott összetevők víz, gyümölcslevek vagy olcsó aromák. Ugyanez igaz a gyümölcslevek nagy részére is: sokuk sűrítményből van újraalkotva, csak kevés a 100%-ban tiszta gyümölcslé, és ezt meg is lehet ízlelni!

A TAHITI NONI Juice 100%-ban közvetlen préselt gyümölcslé: 100%-ban tiszta, frissen préselt gyümölcslé, adalékanyagok nélkül.

A NONI 100%-os tiszta gyümölcslé sötétbarna színű, különleges ízű, nem édes.

Ha nem szeretné a NONI gyümölcslevet tisztán inni, akkor keverje össze 100%-os tiszta gyümölcslével.

 Származási bizonyítvány

A TAHITIAN NONI 100%-os tisztaságú gyümölcslé, amelyet a tahiti Morinda citrifolia fa terméséből, érett, eredeti gyümölcsből vonnak ki.

Az érett gyümölcsöt a helyiek kézzel szedik le, és a gyárba szállítják, ahol a gyümölcsöt 100%-os tisztaságú, kiváló minőségű lévé préselik.

Azzal, hogy a gyümölcslevet Tahitin állítjuk elő, érett gyümölcsöt használhatunk fel, és emellett támogatjuk a helyi közösséget.

A tahiti NONI lé sokkal drágább, mint a más országokból származó NONI lé a magas bérek és a magas adók miatt Tahitin, de mi inkább a tahiti élményt és minőséget részesítjük előnyben.

 

Organikus tanúsítás

A TAHITIAN NONI egy tanúsított organikus noni juice, amelyet a Certisys BE-BIO-01 ellenőriz, így a gyümölcs betakarításától a palackozásig a juice garantáltan tanúsított organikus folyamat.

Termékkód: 3051

Ár:   48,51 €
Ajánlott ár:   50,82 €
Pontszám: 165

Mennyiség: 1000ml


 

Vásárolni szeretnél?  E lenti  linken megteheted!

 

http://bluediamond.ro/invitatie/1117396.01/S

E linken regisztrálva az áruházban a terméket, vagy termékeket azonnal 23%-os kedvezménnyel kapod meg!

A cég oldalát (ahol regisztrálni és rendelni is lehet) a jobb felső sarokban, magyarra lehet fordítani, ha szeretnéd.Üzenet küldése

 • *
 • *
 • *

Tetszett a cikk?

 

Kiemelt ApróHirdetések

További kiemelt ApróHirdetések »

 

EgészségCikkek ajánló

További egészség cikkek »

 

 

 

 

EgészségCikkek ajánló

További egészség cikkek »