Nyerj egy lakást !

Nyerj egy lakást !


 

Nyerj egy lakást !

 

TOMBOLA BLUE VITAL PREMIUM!

 

Minden kizárólag a www.bluediamond.ro oldalon vásárolt BLUE VITAL termék esélyt ad a BLUE VITAL nyereményjátékra , melynek nyereménye 1 LAKÁS !

Minden harmadik közvetlen előfizető után, aki viszont megvásárol egy terméket, Ön, mint szponzora, kap még egy esélyt a nyerésre.
Minden nyerési esély egyedi sorozatot kap, amely megjelenik az oldalon az Íróasztalomban a BLUE VITAL Tombola rovatban. 
A weboldalon számláló jelenik meg , és ha már 6000 termék elkelt, kisorsoljuk a NAGYNYEREMÉST!
Ez a termék, a BLUE VITAL, nem vásárolható meg termékbónusszal, utalvánnyal vagy ajándékkártyával, és nem jogosult promóciókra. Mindig fizet a BLUE VITAL-ért! 
A közvetlen bejegyzések esélyeit a "valós idejű" rendszerben számítják ki. Ahhoz, hogy esélyt kapjon a közvetlen előfizetők vásárlásaira, a számítás időpontjában legalább egy BLUE VITAL terméket kell vásárolnia a fiókjában. Ahhoz, hogy a tombola végén részt vehessen a sorsolásban, minden résztvevőnek aktívnak kell lennie azon a fiókon, amellyel részt vesz a sorsoláson. A megszüntetett fiókok nem vesznek részt a nyereményjátékban.
Az esélyek sorozata két színű lesz: kék és piros. A kékek az aktívak, a pirosak pedig azok, amelyek érvényüket vesztették a visszatérések miatt. 
A sorsolás a Facebookon élőben történik, közjegyző és az eredményérvényesítő bizottság jelenlétében.

 

2019.12.01 -től a 6000 eladott Blue Vital termék küszöbének eléréséig a Vállalkozásfejlesztő 10 tombolajegyet kap minden közvetlenül regisztrált (CNP-vel, franchise-szal vagy anélkül, legalább 150 lej értékű megrendelés esetén, függetlenül a megrendelt termékek).  

 

-Ha a regisztrált partnernél/üzleti fejlesztőnél visszaküldést találnak, a visszaküldésnek megfelelő tombolajegyek törlésre kerülnek.

Lapozható!

https://online.fliphtml5.com/ajxkp/zsmv/?1668075365822#p=1


Üzenet küldése

  • *
  • *
  • *

Tetszett a cikk?

 

 

EgészségCikkek ajánló

További egészség cikkek »

 

 

 

 

EgészségCikkek ajánló

További egészség cikkek »