Organikus szuper zöldek


Organikus szuper zöldek

A bio, frissen vágott, tiszta gyümölcsök és zöldségek fogyasztása normálisan tartja vérnyomásunkat, bélrendszerünk rendeltetésszerűen működik, és agyunk minden olyan tápanyagot megkap, amelyre szüksége van e fontos feladatok elvégzéséhez. Nélkülük mindenféle egészségügyi probléma előfordulhat, beleértve az emésztési zavarokat, a legyengült immunrendszert, az energiahiányt, a depressziót és még a súlygyarapodást is.  

A LiveGood Organic Super Greens olyan, mint egy biztonsági háló az egészsége számára, mivel pótolja azokat a tápanyaghiányokat, amelyeket az étrendünk nem biztosít számunkra.

Mivel testünk soha nem hagyja abba a munkát, a lehető legtöbb tápanyagban gazdag élelmiszerrel kell táplálnunk őket. És semmi sem alkalmasabb erre a feladatra, mint a LiveGood Super Greens.

Segítsen javítani az emésztést, támogassa az immunitást, növelje az energiát és érezze magát élénkebbnek egyetlen finom gombóccal minden nap!

Hogyan kell használni?

 Keverj el 1 kanál vízben vagy turmixban LEGALÁBB naponta egyszer.


Mikor kell bevenni: A legfontosabb, hogy minden nap jusson be a zöldje. Szívesen keverjük az Organic Super Greens-ünket a fehérjeturmixunkkal, de jégen vízben is remekül ízlik. Fontolja meg az Organic Super Greens fogyasztását a nem túl egészséges italok, például a szóda vagy a gyümölcslé helyett.

Profi tipp: A tartalom leülepedik, ha ülni hagyjuk. Fogyasztás közben folytassuk a keverést.

Tagi ár: 18.00 $

Kiskereskedelmi ár: 29,95 $

Vásárolni szeretnél?

Itt tudsz árút rendelni:

https://www.ShopLiveGood.com/Irina88


Kérdésed van? Írjál!Üzenet küldése

  • *
  • *
  • *

Tetszett a cikk?

 

Kiemelt ApróHirdetések

További kiemelt ApróHirdetések »

 

EgészségCikkek ajánló

További egészség cikkek »

 

 

 

 

EgészségCikkek ajánló

További egészség cikkek »