Ultra Magnesium Complex


Ultra Magnesium Complex

A magnézium naponta több mint 300 biokémiai reakcióban vesz részt szervezetünkben!   A legtöbb ember nem kap elegendő magnéziumot, még akkor sem, ha egészségesen, kiegyensúlyozottan táplálkozik.

A magnéziumhiány számos súlyos egészségügyi problémát okozhat, mint például szívproblémák, alvási nehézségek, csökkent összpontosítás, stresszkezelési nehézségek, csontsűrűség-csökkenés és edzésteljesítmény-csökkenés.

Ezért mindenkinek jó minőségű magnézium-kiegészítőt kell szednie minden nap.

A LiveGood Ultra Magnesium Complex-et a magnézium biológiailag leginkább hozzáférhető formáival állítottuk össze, amelyekből a legtöbb ember nem jut eleget az étrendjéből vagy más étrend-kiegészítőkből; Magnézium-glicinát és magnézium-glükonát.

A magnézium-glicinát segít enyhíteni a szorongást, elősegíti a csontok szilárdságát, segít fenntartani az egészséges szívritmust, fokozza a gyakorlati teljesítményt, és még a fájdalmat is csökkenti; A magnézium-glükonát támogatja az idegek, az izmok, a csontok és a szív egészséges fiziológiás sejtműködését.

Hogyan kell használni?

 Vegyünk 2 kapszulát szájon át naponta étkezés közben vagy anélkül.


A BEST bevétele legalább 2 óra elteltével más gyógyszerekkel és vitaminokkal történik. Kedvenc rutinunk az, hogy megosztjuk az adagot, és beveszünk 1 kapszulát délután, hogy segítsük a késői napi stresszreakciót, a másik kapszulát pedig lefekvés előtt, az alvási ciklus támogatására. Ha előnyös és könnyebb, vegye be mindkét kapszulát lefekvés előtt 30 perccel. Ha gyomorpanasz lép fel, vegye be étellel ebédre vagy vacsorára.

Tagi ára: 8,95 $

Kiskereskedelmi ár: 17,95 $

Vásárolni szeretnél?

Itt tudsz árút rendelni:

https://www.ShopLiveGood.com/Irina88


Kérdésed van? Írjál üzenetet, a lenti üzenetküldőn keresztül!Üzenet küldése

  • *
  • *
  • *

Tetszett a cikk?

 

Kiemelt ApróHirdetések

További kiemelt ApróHirdetések »

 

EgészségCikkek ajánló

További egészség cikkek »

 

 

 

 

EgészségCikkek ajánló

További egészség cikkek »